Smedelærling med gåpåmod og passion søges hos Tejn Smedeforretning

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Du tænker måske nu, hvad er det? Det er definitionen på en rigtig smedelærling..!? 

Tejn Smedeforretning er indbegrebet af et rigtigt smedeværksted hvor alsidigheden er bred, opgaverne er vekslende med fokus på høj kvalitet. Vi arbejder med rustfri stål, sort jern og aluminium.

Vi løser alle typer opgaver, - lige fra rørføringer på pumpestationer, dæksler, trapper, gelændere, indretning til boliger, bordplader, landbrugsmaskiner, diverse til byggeri, færgerne og meget mere. Vi fremstiller på vores værksted, og montere gerne ude hos vores kunder som er fordelt på: Erhvervskunder, det offentlige samt privatkunder.

Vi er ikke så gode til at lave store serieproduktioner og har ikke nogen cnc maskiner til små dimser. 

Til gengæld har vi masser af grej og andre maskiner. Du kan se lidt mere inde på vores facebook side: Tejn Smedeforretning

Vi søger smedelærlinge der har flair for det de laver, - gåpåmod til at kaste sig ud i nye opgaver og en professionel tilgang til smedefaget. Hos os er vi stolte af at være smede og det arbejde vi laver. Vi sparrer med hinanden og du må altid spørge om hjælp, hvis du er tvivl. Og så skal du være åben for fleksibilitet, da vores opgaver og planlægning hele tiden ændre sig. 

Lønnen er efter overenskomst,- der er ingen begrænsning på arbejdstøj og sko, sundhedsforsikring indgår, fleksibilitet i forhold til fri, ferie og mødetider.

Er du blevet nysgerrig? Så er du velkommen forbi til en uforpligtende rundvisning hvis du gerne vil se stedet og høre mere,- vi viser gerne rundt.   Lyder det spændende så send os gerne en ansøgning på mail eller kom forbi med den. 

Vi glæder os til at få nye smedelærlinge på holdet.

Med venlig hilsen  Tommy og Emelie
Ejerne af Tejn Smedeforretning

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Bornholm Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Tejn Smedeforretning ApS, Industrivej, 3770 Allinge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6079169

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet