Nyt fra Allinge i politiets døgnrapport

Profilbillede

Allinge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

Hærværk

Mellem onsdag d. 20. juli kl. 16.00 og torsdag d. 21. juli kl. 06.30 har ukendt gerningsmand malet graffiti på et skilt ved indkørsel til Beredskabsstyrelsen i Allinge.

Færdsel

Torsdag kl. 12.05 trak en ukendt bilist i en lille sort bil ind i en 28-årig kvindelig bilist på Aasen i Nexø, så der kom skader på forreste skærm i venstre side. 

ATK-bilen målte torsdag først på Poulskervej i 80 km-zone. 5 bilister blev noteret – højeste hastighed blev målt til 97 km/t. Derefter gik turen til Røvej i 50 km-zone på anmodning fra borgere. Her blev 2 bilister noteret. Højeste hastighed blev målt til 69 km/t, hvilket udløser et klip i kørekortet.

 

Brand

Torsdag kl. 18.11 indløb alarm om, at der var ild i en container ved Storløkke Feriepark i Allinge. Låget på containeren var smeltet. Årsagen til branden kendes ikke, men der kan være tale om grillkul, der har ligget og ulmet i længere tid.

 

 

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi