Nyt fra Allinge i politiets døgnrapport

Profilbillede

Allinge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

Hærværk

Mandag d. 4. juli mellem kl. 21.00 og kl. 22.10 er en grå Opel Meriva parkeret i Bredgade i Rønne blevet udsat for hærværk. Ukendt gerningsmand har ridset bilens højre bagdør og bagskærm.

Tirsdag er det gået ud over en bil parkeret på Helligdomsvej i Gudhjem. Her har en hvid Tesla fået en ridse langs højre side. Hærværket er sket mellem kl. 13.00 og kl. 14.00.

Tyveri

En VGA Explora med registreringsnummer BL 9243 er blevet stjålet fra Hvedemarken i Nexø mellem tirsdag kl. 15.00 og onsdag kl. 07.00.

En grå Easyline trailer med registreringsnummer LY 9096 er blevet stjålet fra Rosengade i Allinge mellem tirsdag kl. 11.30 og onsdag kl. 13.00.

Færdsel

Onsdag kl. 15.20 ramte to modkørende bilister hinanden på Korshøje. Bilernes sidespejle blev smadret, men ellers skete der ingen større skade. En patrulje hjalp parterne med at få udvekslet forsikringsoplysninger.

Uro

En 68-årig kvinde fra Allinge optrådte onsdag sidst på eftermiddagen højtråbende og udadreagerende på Café Gustav i Rønne. Personalet bad hende om at forlade stedet, hvilket hun nægtede. En patrulje kørte til stedet og bortviste hende fra stedet og sigtede hende for overtrædelse af restaurationsloven.  Kvindens opførsel fortsatte på Store Torv, hvor hun fortsatte sin råben og var opfarende over for patruljen. Hun blev derfor sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og bragt til politigården til afkøling i detentionen.

 

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi