Nyt fra Allinge i politiets døgnrapport

Profilbillede

Allinge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

Tabt nummerplade

En turist har i løbet af lørdag d. 2. juli tabt sin nummerplade til cykelanhænger. Registreringsnummeret er BZ 28 918. Hvis man finder nummerpladen, bedes den indleveret på Politigården i Rønne.

Færdsel

En 55-årig mand blev tirsdag kl. 17.00 standset i personbil på Bedegadevej i Klemensker. Han er i forvejen frakendt førerretten til bil og blev samtidig sigtet for at være påvirket at euforiserende stoffer.

ATK-bilen målte tirsdag på Melstedvej i 60 km-zone. Fire bilister blev noteret for at køre for stærkt – højeste hastighed blev målt til 80 km/t.

Brand

En 48-årig kvinde ringede tirsdag kl. 20.30 og fortalte, at hun kunne se rødudvikling fra et område ved Mosevej i Nexø, hvor hun ikke kunne komme til, da det var bag en lukket port. En patrulje mødtes med anmelder, og de fandt frem til branden på BOFA’s oplagringsplads, hvor en bunke haveaffald formentlig havde selvantændt. Brandvæsenet blev tilkaldt og fik slukket flammerne.

Ordensbekendtgørelsen

Kl. 01.45 modtog Bornholms Politi hele tre anmeldelser om høj musik fra en adresse i Allinge. En patrulje kørte til stedet og kunne konstatere, at der blev spillet meget høj musik, og at højttaleren var sat i et åbent vindue pegende ud mod vejen. For at sikre natteroen beslaglagde patruljen både radio, forstærkere og højttalere, og den 46-årige mandlige ejer fik besked på, at han kan hente det på politigården i løbet af i dag. Han er sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

 

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi