Nyt fra Allinge i politiets døgnrapport

Profilbillede

Allinge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdsel

Fredag stod ATK-vognen først en time på Nybrovej i Østerlars og herefter en time på Hans Thygesens Vej. I den tid ATK-vognen stod på de to adresser, var der ingen trafikanter, der kørte hurtigere end de tilladte 50 km/t.

Lørdag eftermiddag ringede en 67-årig mand, fordi han havde set en kabinescooter stå delvist på Dyndevej i Østermarie siden dagen forinden. Der blev taget telefonisk kontakt til ejeren af kabinescooteren, en 38-årig mand, som oplyste, at han var gået i stå og ikke havde mulighed for at flytte den. En patrulje havde derfor påsat afspærringsbånd på køretøjet og skubbet det ud i rabatten.

 

Hærværk

I forbindelse med nytåret modtog Bornholms Politi fredag fem anmeldelser om hærværk begået rundt omkring på øen. Anmeldelserne gik blandt andet på, en skraldespand der var sat ild til, flere postkasser der var sprængt itu, samt at der var sat ild til flere legeredskaber på offentlige områder. Derudover var der begået hærværk på to biler, hvoraf den ene havde fået ridser i lakken, og på den anden var der sprøjtet med barberskum, som ligeledes havde beskadiget lakken.

 

Narko

Fredag sen aften var vi på en adresse i Nexø, hvor vi fandt henholdsvis 4,4 gram hash og 1,8 gram kokain. 

 

Uro og uorden

En 64-årig kvinde ringede natten til lørdag, da hun vågnede ved, at to personer stod og talte højlydt ude foran hendes hoveddør, som de ligeledes forsøgte at få op. Da patruljen ankom til adressen i Rønne, kunne de fortælle kvinden, at der var tale om to personer, som var til fest ved naboen. De to personer havde taget fejl af indgangene, da de lignede hinanden meget og let kunne forveksles. 

Anmelder, en 22-årig mand, ringede lørdag aften fordi en 48-årig mand igen opholdte sig ude foran anmelders madsted i Nexø. Manden havde råbt efter personalet og kunderne og var til stor gene for madstedets personale. Da patruljen ankom til stedet, var manden gået igen, hvorfor patruljen rettede henvendelse på mandens adresse. Manden fik at vide, at han var uønsket på madstedet, og at han skulle undlade at opsøge stedet, hvilket manden var indforstået med.

 

Dyr

Under en patrulje i Allinge sås et rådyr, som haltede på tre ben og så ud til at være kommet slemt til skade, formentligt fordi det var blevet påkørt. Af hensyn til dyret og for at undgå yderligere lidelser blev rådyret aflivet.

 

Øvrige

En ældre kvinde, som er bosiddende i Rønne, ringede natten til mandag, fordi der løb noget væske fra kvindens badeværelse. En patrulje i nærheden kørte til stedet, hvor de kunne konstatere, at der var tale om et rør til husets toilet, som var lidt utæt. Patruljen sørgede for, at kvinden fik et telefonnummer til et VVS-firma, som hun kunne ringe til mandag morgen.
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi