Nyt fra Allinge i politiets døgnrapport

Profilbillede

Allinge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Klimaaktivister vist ned fra scene

En gruppe klimaaktivister lavede torsdag aften kort før kl. 21.00 en happening under en liveudsendelse fra en af Folkemødets scener. Vi viste hurtigt og roligt aktivisterne ned fra scenen.

 

Slagsmål ved beværtning i Allinge

Fredag kl. 04.11 modtog Bornholms Politi en anmeldelse om, at 6 til 8 mænd i starten af 20’erne havde lagt sig ud med dørmænd ved en beværtning i Allinge. En patrulje blev sendt til stedet, hvor de fik ro på situationen og bortviste de opfarende personer, der alle har bopæl på Bornholm.

 

Slagsmål på Kirkepladsen – en person anholdt

Kl. 02.52 fredag modtog Bornholms Politi en anmeldelse om et slagsmål mellem to personer på helholdsvis 18 og 20 år på Kirkepladsen i Allinge. Personerne kastede blandt andet med stole. En hundepatrulje var hurtigt fremme på stedet, så slagsmålet varede ganske kort. Sagens personer blev begge sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen. En er personerne blev desuden anholdt kl. 02.58 og sigtet yderligere engang for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen ved at nægte at efterkomme politiets anvisninger.

 

Parkering til ulempe og tre fjernede biler

I løbet af torsdagen var der flere trafikanter, der ikke overholdte skiltningen om parkeringsforbudszoner. Det skønnes, at der i løbet af torsdagen var over 40 bilister som parkede ulovligt. Derudover blev tre biler fjernet på ejers regning. 

 

Husk vandet mellem øllene

Det er en varm fornøjelse at gå i solen en hel dag, så husk rigeligt med vand. Det er ligeledes en god ide at drikke vand til øllene. Sundhedsvæsenet oplever, at mange unge desværre får lidt for meget indenbords og derfor må et smut forbi hospitalet. 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi