Nyt fra Allinge i politiets døgnrapport

Profilbillede

Allinge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri

Anmelder oplyste, at han havde fået stjålet sin Peugeot Jet-Force knallert mellem tirsdag den 15. juni 2021 kl. 07.45 og mandag den 23. maj 2022 kl. 13.08 fra Olesvej i Lobbæk.

Fredag den 20. maj mellem kl. 11.30 og 23.15 blev der stjålet en nummerplade med registreringsnummeret DD 66 618 fra Kai Sonnesvej i Gudhjem.

Anmelder ringede tirsdag morgen og fortalte, at han havde fået stjålet en græsslåmaskine fra sit værksted på Almindingensvej i Østermarie. Græsslåmaskinen, der er en AL-KO Comfort, blev stjålet fra adressen mellem onsdag den 18. maj kl. 11.30 og lørdag den 21. maj kl. 16.00.

Bornholms Politi hører meget gerne fra borgere, der har set eller hørt noget i forbindelse med de tre tyverier.

 

Hærværk

Anmelder oplyste, at der mellem lørdag den 21. maj kl. 17.00 og søndag den 22. maj kl. 09.00 var påført en ridse på højre side af anmelders bil. Bilen holdt parkeret på Sverigesvej i Allinge.

 

Uheld

Tirsdag formiddag kl. 10.40 faldt en 77-årig mand på en glat sten nedenfor en skrænt på Søndre Landevej i Nylars. Manden blev reddet op, hvorefter han blev kørt til hospitalet til tjek.

 

Uro og uorden

Onsdag kl. 04.54 modtog Bornholms Politi en henvendelse idet en 49-årig mand havde råbt og banket højlydt på vinduer på en adresse i Nexø. Ved patruljens ankomst var der igen stille, men den 49-årige mand blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

 

Færdsel

ATK-vognen stod tirsdag i fire og en halv time på Segenvej, hvor fire trafikanter ikke overholdte hastighedsbegrænsningen på 70 km/t. Den højeste måling var på 95 km/t, hvorfor føreren står til et klip i kørekortet.

ATK-vognen stod senere samme dag i to timer på Åkirkebyvej i Rønne, hvor en enkelt trafikant blev målt til at køre 93 km/t i en 80 km-zone.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi