Nyt fra Allinge i politiets døgnrapport

Profilbillede

Allinge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Dyr

Mandag formiddag så en 27-årig mand to hunde uden halsbånd, som havde fundet vej til mandens adresse i Rønne. Manden tog hundene med ind og ringede til Bornholms Politi, som han gav sit telefonnummer til, således det kunne gives til ejerne, hvis de ringede til politiet. Omkring kl. 11 kunne ejerne og hundene igen forenes, da de blev hentet ved den 27-årige mand.

Mandag kl. 15 ringede en 53-årig mand, da hans to hunde var løbet væk fra adressen i Allinge. Hundene havde ikke halsbånd på, men de var chippet. Halvanden time senere ringede manden igen for at fortælle, at hundene heldigvis var kommet hjem.

 

Færdsel

Mandag eftermiddag oplyste en 55-årig mand, at der på Plantagevej i Ibsker var meget vand på vejen, og at vandet nu var frosset, hvorfor vejen var meget glat.

ATK-vognen stod mandag i 2,5 time på Munch Petersens Vej i Rønne, hvor alle trafikanter i dette tidsrum overholdte hastighedsgrænsen på 50 km/t. Senere samme dag stod ATK-vognen på Strandvejen i Hasle, hvor tre trafikanter kørte over de tilladte 80 km/t.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi