Nyt fra Allinge i politiets døgnrapport

Profilbillede

Allinge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

Vold

Onsdag morgen kl. 06.49 anmeldte en 54-årig kvinde, at en 36-årig kvinde var blevet overfaldet på en båd liggende i havnen i Tejn. Kvinden var både blevet slået og sparket, og gerningsmanden var flygtet fra stedet. Bornholms Politi hører gerne fra vidner til overfaldet.

Stalking

En 52-årig mand, der har fået tilhold mod at kontakte sin ekshustru, blev tirsdag kl. 12 anholdt og sigtet for utallige overtrædelser af tilholdet. Han fremstilles i dag i grundlovsforhør kl. 10.45.

Spirituskørsel

I nat ved 2-tiden blev en 36-årig kvinde standset på stor knallert på Borrelyngvej. Kvinden havde en promille over det tilladte og blev bragt til hospitalet for at få udtaget en blodprøve. Hun er også sigtet for at være i besiddelse af 2,6 gram hash, samt for at have en passager på knallerten. Den 37-årige kvindelige passager er ligeledes sigtet for forholdet.

Umiddelbart efter kom en 37-årig mand kørende på knallert. Da han så patruljen, sprang han af knallerten og flygtede ind i et skovstykke. En patruljehund med fører satte efter, så også han blev anholdt og bragt til hospitalet for at få udtaget en blodprøve.

ATK

Onsdag målte vi først på Tejnvej i Allinge. 2 bilister kørte for hurtigt – højeste hastighed blev målt til 60 km/t mod de tilladte 50 km/t.
På Pederskervejen i Bodilsker i 80 km-zone overholdt alle bilister fartgrænsen i de to timer, der blev målt.

 

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi