Nyt fra Allinge i politiets døgnrapport

Profilbillede

Allinge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Musik til ulempe

I løbet af onsdag aften og natten til torsdag har vi haft tre sager om musik til ulempe. En i Allinge, hvor en 22-årig mand blev bedt om at dæmpe musikken, hvilket han efterkom. Kl. 00.37 i Rønne var der problemer med for høj musik fra Biblioteksparken, hvor en gruppe unge var samlet. De blev bedt om at skrue kraftigt ned for musikken, også de efterkom politiets anvisninger. En halv time senere traf en patrulje den samme gruppe unge mennesker på Store Torv i Rønne, hvor de havde skruet op for musikken igen. De var tidligere blevet vejledt om, at musikanlægget ville blive beslaglagt, såfremt de spillede højt musik igen, hvorfor patruljen beslaglade musikanlægget.

 

Brand

Kl. 03.13 modtog vi en anmeldelse om brand i en villa på Dambakken i Hasle. Da patruljen ankom til stedet, var alle kommet ud af huset uden skader. Brandvæsnet kom til stedet, hvor de fik slukket branden. Årsagen til branden er fortsat ukendt, og i dag vil teknikere foretage brandundersøgelser. 

 

Færdsel

ATK-vognen stod onsdag på Segenvej i Almindingen i tre timer, hvor fire trafikanter ikke overholdte hastighedsbegrænsningen på 70 km/t. Den højeste måling var på 94 km/t.

Senere på dagen stod ATK-vognen på Nordre Ringvej i Rønne i fire timer, hvor en del flere trafikanter kørte over de tilladte 50 km/t. 46 trafikanter have foden for tungt på speederen, hvoraf en enkelt trafikant står til et klip i kørekortet for en fart på 69 km/t.

 

Opfølgning på gårsdagens voldssag

Onsdag omkring kl. 02.27 modtog en vi en anmeldelse om vold begået mod en 27-årig mand fra Sjælland. Efter afhøring af den 27-årige samt vidner i sagen har det ført til anholdelse af to personer. En 24-årig mand fra Sjælland samt en 23-årig mand fra Bornholm.
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi