Nyt fra Allinge i politiets døgnrapport

Profilbillede

Allinge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

 

Brand

Fredag kl. 16.40 kørte en patrulje til Borgergade i Rønne, hvor der var ild i en port ind til en have. Undersøgelser har vist, at branden højst sandsynligt er påsat. Bornholms Politi hører gerne fra borgere, der kan have oplysninger i sagen.

Fredag kl. 19.38 indløb anmeldelse om, at et Sankt Hans bål i Nexø var blusset op igen. Brandvæsenet blev kaldt til stedet og sikrede at bålet blev slukket helt.

Færdsel

En 33-årig mand fra Rønne er sigtet for at have overladt sin knallert til en 15-årig dreng, selvom han godt vidste, at knallerten var ulovlig fordi, den var konstruktivt ændret, så den kunne køre hurtigere end tilladt. Knallerten blev målt til at kunne køre 55 km/t.

ATK-bilen målte fredag først på Borrelyngvej i 80 km-zone. Tre bilister havde for meget fart på  - højeste hastighed blev målt til 105 km/t. Dernæst blev der målt i Bølshavn i 40 km-zone. I løbet af tre timer, blev 27 bilister målt til at køre for stærkt. Fire står til klip i kørekortet og højeste hastighed blev her målt til 62 km/t. 

Hærværk

Torsdag mellem kl. 03.00 og kl. 10.00 har ukendte gerningsmænd ødelagt en postkasse på Dampmøllegade i Rønne. Bornholms Politi hører gerne fra eventuelle vidner.

En 46-årig mand fandt lørdag kl. 21.37 sine højtalere væltet ud foran hans bopæl på Møllegade i Allinge. Højtalerne var gået i stykker ved hærværket.

Musik til ulempe

Lørdag kl. 00.21 anmeldte en borger, at der var mange unge i biblioteksparken, der spillede høj musik og havde smadret flasker. En patrulje kørte til stedet og tog en snak med de unge. Der var ingen musik, og patruljen skønnede ikke, at de unge var til gene for naboerne.

Lørdag kl. 22.08 blev politiet kaldt til Biblioteksparken, da naboer blev generet af høj musik fra området. En 18-årig ejer af en soundbox blev pålagt at skrue ned for musikken og fik første advarsel. Det betyder, at hvis politiet blev kaldt til stedet igen, ville soundboxen blive beslaglagt. De unge blev desuden bedt om at rydde op efter sig, inden de forlod stedet.

Ordensbekendtgørelsen

En 18-årig mand fra Rønne blev søndag kl. 03.54 sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, fordi han urinerede op ad en port i Store Torvegade i Rønne.

Vold

En 19-årig mand fra Rønne blev lørdag tildelt fire knytnæveslag i ansigtet og en skalle ved en fest på Stadionvej i Allinge. En 18-årig mand fra Rønne er sigtet og blev kortvarigt anholdt i sagen.

 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi