Nyt fra Allinge i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Allinge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdsel

Lørdag kl. 15.50 modtog vi en melding om, at et ældre ægtepar havde påkørt et løsgående får på Nyker Hovedgade ved Vallevadsvej i Nyker. Fåret var dog ikke kommet mere til skade, end at det kunne løbe rundt.

ATK-vognen stod fredag formiddag i 3,5 time på Segenvej i Vestermarie, hvor det er tilladt at køre 70 km/t. Ingen billister blev målt over det tilladte. 

 

Musik til ulempe

Lørdag aften kl. 23.54 modtog vi en melding om høj musik i Storedalen i Sandkås. Da patruljen ankom, var der ingen personer til stede, men en afspiller kørte på repeat.

Dyr

Fredag kl. 06.50 modtog vi en melding om mindst 7 løse heste på Mulebyvej i Sorthat-Muleby.
Da patruljen ankom, assisterede de med indfangning og undersøgte årsagen til de løse heste.
Det viste sig, at en enkelt hest var brudt gennem indhegningen, og de andre opstaldede heste var fulgt efter. Ejer ville straks genoprette indhegningen.

Wonderfestiwall

Fredag mellem kl. 03.00 – 07.20 fik en 20-årig ung mand stjålet sin soundbox. Manden havde Airtag/GPS koplet til sin soundbox, og kunne derfor se, at den befandt sig på en privat adresse.
Ved kontakt til adressen fik politiet forevist soundboxen, og 6 personer blev sigtet for tyveri.

En hyrevognschauffør kontaktede politiet fredag kl. 08.35, da han havde kørt 3 mænd til en campingplads i Allinge i forbindelse med Wonderfestival. De 3 mænd var alle påvirket af alkohol og kunne ikke blive enige om, hvem der skulle betale for turen. Da politiet ankom til stedet, betalte den ene mand.

Senere samme aften blev politiet kaldt ud igen, denne gang på selve festivalpladsen, hvor de 3 mænd havde været oppe at skændes indbyrdes og derfor var blevet bortvist fra pladsen.

Fredag kl. 20.05 blev 3 mænd sigtet for ordensbekendtgørelsen ved at indlade sig slagsmål på festivalpladsen. 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi