Dygtig matematiklærer til overbygningen på Kongeskærskolen Bornholm

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

1 dygtig og relationsstærk matematiklærer til overbygning                

Vores kompetente overbygningsteam skal have ny kollega da den tidligere flytter til Sjælland. Du vil blive taget godt imod af både børn og voksne, hvis du vil være med hos os.

 

Kongeskærskolen er en velfungerende folkeskole, der er i en rigtig god udvikling. Vi søger en lærer med undervisningskompetencer i matematik og relevante naturfag til overbygning (5. – 9. klasse), samt klasselæreropgaver i et tæt samarbejde. Kan du andre fag skal det ikke stoppe dig i at søge!

 

Kongeskærskolen er Nordlandets lokale folkeskole i Allinge og nyder stor opbakning fra lokalområdet og har et rigtigt godt arbejdsmiljø for både børn og voksne. Vi har Danmarks smukkeste beliggenhed og et veludviklet koncept for åben skole med LUKSUS-dage på tværs af årgange uden for matriklen. Herudover lægger vi vægt på samarbejde med lokalområdet, blandt andet Folkemødet.

 

Vi arbejder med to-voksen ordning og samarbejde i professionelle læringsfællesskaber, fordi vi ønsker at blive dygtigere til vores fag, sådan at eleverne også bliver dygtigere. Vi arbejder efter en udviklingsplan med blik for inklusion og literacy og er så små i gang med at bygge på til næste udviklingsplan lige om lidt. Her du har stor mulighed for at præge arbejdet. Vi vil være den skole man ikke vil hjem fra og der er højt til loftet og hurtigt til handling i vores visioner! Vi har et stærkt samarbejde mellem lærere og pædagoger og i det hele taget et dygtigt og engageret personale til vores 235 skønne børn fra 0. -9 klasse.

 

Vi forestiller os, at du er en udviklingsorienteret, fleksibel, positiv og samarbejdsskabende lærer. Du sætter pris på arbejdet i team, og du vægter samarbejde og dialog med børn og forældre højt. Ring eller kom på besøg, hvis du vil vide mere.

 

Fælles Folkeskole Bornholm – fælles om at levere det bedste

Øens seks folkeskoler, to specialskoler og ungdomsskolen arbejder tæt sammen om at give eleverne den højest mulige kvalitet i undervisningen og en sund trivsel. Vi deler viden, og udnytter alle de fordele, der er ved at arbejde sammen. Hver af vores folkeskoler er unikke og har deres særpræg, men fælles for os er, at skolerne er åbne ud mod omverdenen og en aktiv del af lokalsamfundet. Det ligger vores hjerter nær, at vi har et tæt og tillidsfuldt samarbejde med forældrene. Alle vores skoler har naturen lige uden for døren, det udnytter vi til at give børnene en grøn (ud)dannelse.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.

Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.

 

Stillingen er på 37 timer pr. uge. 

 

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen. 

Ansøgningsfrist

26-11-2023

Samtaletidspunkt

29-11-2023

Ansættelsesdato

01-01-2024

Kontaktperson

skoleleder
Kasper Winstrup Johansen
56922940 / 60101035

Arbejdssted

Kongeskærskolen
Strandvejen 14, 3770 Allinge

En arbejdsplads, der binder øen sammen

BRK er en unik kommunal arbejdsplads, fordi øen er en selvstændig region. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som er ansvarsområder danske kommuner normalt ikke varetager. På brk.dk kan du læse mere om kommunen, der med 3.600 ansatte er øens suverænt største arbejdsplads.

BRK er en røgfri arbejdsplads. 

Vi hjælper dig på plads

Det er en stor beslutning at flytte til ’solskinsøen’ – derfor står du heller ikke alene med den. Vi har nemlig en tilflytterkonsulent, der hjælper med bolig, job til din ægtefælle og skole- eller fritidstilbud til familiens mindste. Læs mere her.

 

Center for Skole
Fælles om at levere det bedste. Øens seks folkeskoler, to specialskoler og Ungdomsskolen arbejder tæt sammen om at give eleverne den højest mulige kvalitet i undervisningen og en sund trivsel. Vi deler viden, og udnytter fordelene, ved at arbejde sammen. Hver folkeskole er unik og har deres personlighed. Fælles for os er, at vi er åbne ud mod omverdenen og en aktiv del af lokalsamfundet. Alle vores skoler har naturen lige uden for døren, det udnytter vi til at give eleverne en grøn (ud)dannelse. Vi sætter pris på et tæt og tillidsfuldt samarbejde med forældrene til vores børn. Velkommen til Fælles Folkeskole Bornholm.

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Bornholm Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Kongeskærskolen, Strandvejen, 3770 Allinge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5940657

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet