Døgnrapporten i Allinge: onsdag den 8. september

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Allinge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdsel

Tirsdag morgen fra kl. 07.00 til kl. 09.00 blev der foretaget en målrettet kontrol ved skolen i Nexø. Kontrollen førte til en sigtelse af en 47-årig mand, der havde foretaget konstruktive ændringer på en lille knallert således, at den kunne køre hurtigere end det tilladte. Derudover fik en forældre et klip i kørekortet for ikke at have givet sit barn sele på, og en enkelt borger fik et klip i kørekortet for at bruge en håndholdt mobil under kørsel.

Tirsdag morgen kl. 07.12 i Rønne foretog en 49-årig mand et højresving ud af rundkørslen og overså i den forbindelse en knallert, der kørte ligeud i rundkørslen. Den 49-årige og knallertføreren kolliderede men uden personskade.

Tirsdag eftermiddag kl. 17.32 i Allinge kørte en 62-årig mand ind i en træstub, da han ville dreje ind ad en indkørsel. Manden kom ikke til skade, men kørte bil påvirket af alkohol over det tilladte.
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi