Døgnrapporten i Allinge: mandag den 15. november

Profilbillede

Allinge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdsel

En varebil kørte fredag morgen kl. 07.21 ad Industrivej i retning mod Mosevej. Varebilen kørte frem for ubetinget vigepligt og overstå i den forbindelse en cyklist, hvorfor varebilen påkørte cyklisten. Ingen kom til skade.

En 27-årig kvinde bosiddende i Rønne kørte fredag eftermiddag kl. 16.45 ad Søndre Strandvej i Tejn. Da der pludselig løb en hund ud på vejen, bremsede kvinden hårdt op for at undvige hunden. I forbindelse med at hun ville undvige hunden højre om, påkørte hun et busskur. 

Fredag stod ATK-vognen i 2,5 time på Nybrovej i Østerlars, hvor to trafikanter blev målt til at køre over de tilladte 50 km/t. Den højeste måling var på 65 km/t. Senere på dagen stod ATK-vognen på Nyker Hovedgade, hvor der også her var to trafikanter, som blev målt til at køre over de tilladte 50 km/t. Den højeste måling var på 66 km/t.

Søndag formiddag omkring kl. 10 kørte en 20-årig mand bosiddende i Nexø ad Segenvej omkring Vestermarie. Manden kørte galt og bilen endte omkring 10 meter inde i skoven. Maden var påvirket af alkohol over det tilladte. 

 

Tyveri

En 38-årig kvinde bosiddende i Rønne oplyste, at hun fredag omkring kl. 11 havde fået stjålet sin pung fra sin jakke, som lå på kassebåndet i Netto Allinge. Kvinden oplyste, at det var en mand på omkring 60 til 70 år, der havde taget pungen. Manden var omkring 170 til 180 cm høj og bar en rød hue samt en læderjakke.

 

Vold

Fredag aften omkring kl. 22.30 i Rønne blev en 49-årig mand bosiddende i Rønne tildelt flere slag i ansigtet og blev herefter kørt til hospitalet til undersøgelse. En 17-årig ung mand er sigtet i sagen.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi