Bornholms Politi: Seneste nyt fra Allinge - mandag den 26. juli

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Allinge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

Vold og trussel på livet


Lørdag d. 24. juli kl. 02.28 blev en 16-årig dreng truet på livet med en køkkenkniv på Østergade i Rønne, da to unge gerningsmænd ville have narkotika. En 33-årig mand kom her løbende for at hjælpe, hvorefter de to gerningsmænd smed kniven og flygtede. Kniven blev udfundet af politiet.
Senere samme nat på Theaterstræde i Allinge, fik politiet en anmeldelse at en 67-årig mand blevet opsøgt af to mænd, der ville have narkotika. Da den 67-årig fortæller han intet narkotika havde, overfalder de to unge gerningsmænd ham med slag.
Ved politiets efterforskning konstateredes det, at der var sammenfald mellem de to hændelser, og to unge mænd på 21 og 22 år blev fundet af politiet, sigtet og anholdt. Ved det efterfølgende grundlovsforhør blev de to mænd varetægtsfængslet til d. 20. august 2021

 

Brandstiftelse


Lørdag d. 24. juli kl. 06.15 fik politiet et opkald omkring ild løs på Skramman i Rø. En 49-årig mand havde påsat ilden i plastik, der var skubbet ind i et træskur, som lå i forlængelse med hovedhuset på adressen. Den 49-årige blev anholdt og sigtet for overtrædelse af straffeloven ved forsætlig ildspåsættelse og blev efterfølgende løsladt. 

 

Vold


Søndag d. 25. juli kl. 01.15 fik politiet melding om slagsmål i Snogebæk havn, hvor en 31-årig kvinde var blevet slået i hovedet af en 19-årig mand. Den 19-årig mand blev bragt med på stationen og sat i detention. Efter endt sigtelse og afhøring blev han løsladt.

 

ATK – Hastighed

Lørdag d. 24. juli holdt ATK-bilen på Segenvej i Almindingens 70 km/t zone, i næsten 4 timer. Her kørte 14 billister for hurtigt. Den hurtigste blev målt til 91 km/t.

Lørdag d. 24. juli på Rønnevej i Olsker i 50 km-zone, holdt ATK-bilen i næsten 2 timer og 5 billister blev målt til at køre for hurtigt. Den hurtigste blev målt til 63 km/t.

Søndag d. 25. juli på Søndre Landevej i Pedersker, i 70 km-zone holdt ATK-bilen i 4 timer, hvor 2 billister blev målt til at køre for hurtigt. Den hurtigste blev målt til 82 km/t.

Søndag d. 25. juli på Borrelyngvej i Rutsker, holdt ATK-bilen i 3 timer, i 80 km-zone. Her blev 6 billister blev målt til at køre for hurtigt. Den hurtigste blev målt til 101 km/t.

 

 

 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi
Flere artikler