Bornholms Politi: Seneste nyt fra Allinge - mandag den 2. august

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Allinge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

Tyveri og hærværk

 

Natten til torsdag d. 29. juli i tidsperioden 0100 – 0600 på Cafe Sandkaas i Allinge, blev der begået tyveri af 5 stk. minigolfjern, ligesom gerningsmænd begik hærværk og smadrede flasker på minigolfbanen samt smadret flasker blev efterladt af ukendt gerningsmand. Evt. vidner bedes rette henvendelse til Bornholms Politi.

Spirituskørsel

 

Fredag d. 30. juli kl. 1615 på p-pladsen ved Spar i Åkirkeby havde en 38 årig kvinde kørt kabinescooter, selvom hendes promille var over det tilladte. Kvinden blev anholdt og kørt til Bornholms Hospital til en blodprøveudtagelse, hvorefter hun blev løsladt.

Senere samme aften blev en 50 årig mand anholdt for spirituskørsel ved Dams Plads i Åkirkeby, idet han i spirituspåvirket tilstand førte samme kabinescooter som kvinden førte kl. 1615. Manden blev anholdt og kørt til Bornholms Hospital til en blodprøveudtagelse, og efterfølgende løsladt.

ATK – Hastighed

 

Fredag d. 30. juli holdt ATK bilen i tidsrummet 0900-1230 i 50 km-zonen på Stenbrudsvej i Nexø. 9 Billister blev målt til at køre for hurtigt. Højeste hastighed blev målt til 62 km/t.

Senere holdt ATK-bilen ved Segenvej i Allinge i 70 km-zonen i tidsrummet 1300-1615, hvor 7 billister blev målt til at køre for hurtigt. Højeste hastighed blev målt til 86 km/t.

Euforiserende stoffer

 

I forbindelse med en anden politiforretning lørdag d. 31. juli kl. ca. 1830 ved en shelterplads i Rø, skønnede patruljen en 37 årige mand fra Fyn påvirket ligesom der lugtede hash. Ved visitation blev den pågældende fundet i besiddelse af ca. 4 gram, hash, der blev konfiskeret.

Færdselsuheld, vigepligtsforseelse 

 

Søndag d. 1. august kl. 0912 i krydset med Poulskervej og Dueoddevej i Poulsker, overholdt en 57 årig kvinde ikke sin vigepligt og kørte frem for fuldt stop, hvilket resulterede i en 49 årig mand måtte undvige, hvorunder han påkørte en fuld stop tavle. Få materielle skader men ingen personskade. Begge parter er bosiddende på Sjælland.
Kvinden blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt ved Fuld Stop.

Som følge af færdselsuheldet og den manglende overholdelse af vigepligten ved Fuld Stop foretog politipatruljen samme dag målrettet kontrol mod bilister, der ikke overholdt vigepligten ved Fuld Stop i området. I alt 12 bilister blev sigtet for ikke at overholde deres vigepligt ved Fuld Stop og kan nu se frem til dels en bøde men tillige et klip i kørekortet.

Hastighedsovertrædelse m. LTI Laser

 

Søndag d. 1. august i tidsrummet 2000-2039 på Aabyvej i Nyker i 80 km-zonen blev 5 billister målt til at køre for hurtigt. Den hurtigste blev målt til 140 km/t, hvilket betyder pågældende står til en betinget frakendelse af førerretten. 

Færdselsuheld m. spirituskørsel

 

Mandag d. 2. august kl. 0107 på Rønnevej ud for Nylars, forulykkede en 30 årig mand fra Aakirkeby der var fører af bilen og en 37 årig kvinde der var medpassager i et solouheld.
Den 30 årige mand påkørt herunder et vejskilt og el-skab blev skønnet påvirket af spiritus og anholdt til en blodprøve. Manden var i forvejen frakendt retten til at føre bil, hvorfor han blev sigtet for dette forhold.
Den 37 årige kvinde blev indlagt på grund af sine skader.

Da den 30 årige mand ikke ville følge politiets anvisninger og skabte uro på Hospitalet blev han her anholdt og henlagt i detentionen til afrusning. 


Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi
Flere artikler