Bornholms Politi efterforsker voldtægt formodet gerningsmand anholdt

Profilbillede

Bornholms Politi modtog lørdag den 18. juni 2022 kl. 10:45 en anmeldelse om voldtægt. Gerningsstedet er i Havnegade, Allinge. Den formodede gerningsmand er anholdt på Sjælland.

Bornholms Politi efterforsker i øjeblikket en voldtægtssag, som er anmeldt lørdag den 18. juni 2022 kl. 10:45. Gerningsstedet er i Havnegade i Allinge, hvor man også har kunnet se politiet arbejde med tekniske og efterforskningsmæssige undersøgelser i et afspærret område.

”Det, jeg kan sige om sagen, er, at gerningstidspunktet er omkring klokken 22:00 fredag aften, og at forurettede er en 17-årig pige. Her klokken 08:25 dags dato er den formodede gerningsmand blevet anholdt på Sjælland af Københavns Vestegns Politi efter en intens efterforskning,” oplyser leder af efterforskningen vicepolitiinspektør Henrik Schou, Bornholms Politi.

Han siger videre:

”Vi har taget hånd om pigen, og vi er i fuld gang med efterforskningen. Af hensyn til dét arbejde har jeg ikke yderligere oplysninger om sagen i øjeblikket.”

Bornholms Politi har ikke flere kommentarer til sagen for nuværende.

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi